Být stále mlád

Přemýšlíte nad koupí drahého krému či různého zázračného elixíru? No, rozhodnutí je jen na Vás, než ale otevřete peněženku, ujistěte se, že slibované zázračné účinky nejsou jen součást líbivé reklamy a vyretušovaných fotografií a zkuste nejdříve vyzkoušet mnohem levnější formu zkrášlujících procedur – přírodní produkty. Uvidíte, jak budete překvapeni.
maska na obličej
·         Voda
Voda má zázračné účinky na celý Váš organismus – to je již dávno známý fakt. Má příznivé účinky na náš největší orgán – kůži. Nicméně platí, že to, co dáváte na své tělo, je stejně důležité jako, to, co dáváte do něj. Tady je třeba vypít nejméně litr čisté vody denně a vaše kůže si bude spokojeně dýchat.

·         Ovoce
Ovoce obsahuje vysoké množství tělu tolik prospěšných antioxidantů, které Vám pomohou zůstat zdraví. Navíc Vás skvěle ochrání proti UV záření a stimuluje oběhovou soustavu.

·         Čaje
Dalším skvělým zdrojem antioxidantů jsou bílé a zelené čaje.Tto je také vhodná alternativa pro všechny, kteří už se přepili čisté vody a hledají nějakou náhradu tekutin bez cukrů, sladidel či jiných aditiv. Z prášku zeleného čaje si také můžete vytvořit skvělou pleťovou masku.
mléčná koupel
·         Vitamin C
Je důležitý pro prosvětlení kůže a není vůbec složité ho zahrnout do svého jídelníčku. Stačí pouze plátek citronu vhozený do vody, kterou pijete, nebo vymačkaný pomeranč na vatový tampon, kterým si osvěžíte pleť. Citrusy jsou na vitamin C vysoce bohaté, stačí, i když je přijímáte jako potravu.
péče o pleť
·         Cukr
I když tomu nebudete věřit, tak i cukry jsou pro Vaše tělo důležitou součástí. Nemyslíme tím, abyste ho jedli po lžičkách, to určitě NE. Ale malá dávka cukru dokáže odstranit odumřelé buňky na Vaší pleti.
I přesto, že své tělo hýčkáte, často se mimoděk dopouštíte zásadních chyb, o kterých ani nevíte, ale měli byste se jim rozhodně vyvarovat.